-->
¡Bienvenido! Con la selección de los lugares de más interés y los pueblos con más encanto de Catalunya // Welcome! With the selection of the most interesting places and most charming towns of Catalunya

- Inicio - Home - Ir a la provincia de: Barcelona - Gerona - Lérida - Tarragona -


Ahora aqui mayor información por Comarcas y en Ofertas

Rupit i Pruit

Tiempo en Rupit i Pruit


Provincia de:
Barcelona
 Toda la Información:
Comarca:
Osona
Población Habitantes:
309 hab.
Coordenadas:
42° 1′ 33″ N, 2° 28′ 1″ E
Código postal: 
08569
Superficie:
47,8 km²
Web del Ayuntamiento:
               
         Si tradicionalment l'agricultura de secà (cereals, llegums, patates, blat de moro i farratges) i la ramaderia (boví i porcí) eren les bases de l'economia, avui el turisme, atret pel tipisme del municipi, és la principal font de riquesa, amb un estol de comerços i restaurants que allotgen els nombrosos visitants estivals i de cap de setmana.

Una carretera local l'uneix a la C-153. A part del vehicle privat es pot anar a Rupit en autobús des de Cantonigròs, l'Esquirol (Sta. Maria de Coró), Roda de Ter, Vic, Manlleu i Barcelona. També hi ha una altra línia d'autobús (Teisa) d'Olot a Vic (i viceversa) els dimecres que passa per la C-153, però normalment no para a Rupit perquè no hi ha passatgers. L'altra opció és el taxi, des de Manlleu, Vic o Roda de Ter, (i altres indrets de Catalunya, però és el transport més car). L'estació de tren més propera és la de Manlleu i la següent més propera la de Vic. L'aeroport més proper és el de Girona-Costa Brava i el següent més proper és el de Barcelona.


Ver mapa más grande

Ahora aqui mayor información por Comarcas y en Ofertas

publicidad

VisitasGratis.es | intercambio manual de visitas gratis

- Inicio - Home - Ir a la provincia de: Barcelona - Gerona - Lérida - Tarragona -

hospedaje WEB

Hosting Gratis

PUBLICIDAD

LeePubli

De donde estamos conectados